BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

+*+* ღ Anda Adalah Sahabat Yang Ke - ღ *+*+

+*+* salam ukhwah fillah *+*+


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


"......Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang... Terciptanya blog ini hanya sekadar untuk berkongsi perkara yang telah lama tersirat dihati selain daripada untuk terus menambah ilmu pengetahuan tentang Islam. Selain itu, blog ini juga adalah tempat untuk saya melepaskan segala ketekanan setelah seharian menghadap buku - buku ilmiah. Di samping itu, blog ini juga adalah sebagai tempat untuk saya meluaskan lagi ilmu pengetahuan saya juga serta untuk saya memanjangkan silaturrahim ukhwah bersama - sama dengan ukhti - ukhti dan akhi - akhi semua. Kepada yang sudi melawatai blog saya yang tidak seberapa ini syukran jazilan saya ucapkan dan bagi mereka yang menjadi sahabat saya, syukran jiddan2 sy hulurkan dan semoga ukhwah persahabatan kita akan terus dirahmati oleh NYA. Ukhwah Fillah Abadan Abada. Jangan segan - segan untuk terus menegur saya andai kekhilafan ini jelas terzahir pada penglihatan ukhti atau akhi. Sama - samalah kita saling memperbaiki kesilapan dan kekurangan diri. Sabda Rasulullah S.A.W., "Sampaikanlah Kepada Saudaramu Walau Pun Hanya Satu Ayat"....."

+*+* ღ Renungan Buat Diriku ღ *+*+

+*+* Muhasabah Diriku *+*+

Wednesday, December 2, 2009

+*+* Nape Tukar Tajuk *+*+

salam again... dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang...

ntah why tetiba rsa cm nk wt dua posting plak... ok cm nie.. kenapa tetiba aku tukar tajuk blog yeh?? fesli sebab aku rsa bla org sebut tjuk blog aku ianya jadi mcm satu doa.. hehehehe.. word "cikgu" tu macam doa la kn... heheheheh... insyaAllah ada rezeki dapat la aku jadi cikgu..

sy memag suka kanak2 n budak2.. sbb dorunk comel sgt2 innocent, suci n bersih lg... maksud sy kt sini org2 mcm sy dn anda2 la yang bakal menbentuk dn mencorak mereka... hehehhe..(ayt sy yg ke"skema"an 2 agk terlebeyh suda... hahahahahha)

sebenarnya banyak lagi nk change dlm blog nie tp tak pe la take time dulu... sebb ada bnda yang lebh penting perlu sy uruskan... adoi la aal kejap sy kejap aku??? (sebenarnya tak taw knapa tapi hanya mengikut rentak jari yang menaip... tak kisah la aku ke, saya ke, ana ke, ismii ke... yang penting smua nye membawa maksud yg baik.. sebenarnya ikut mood jga nie... hahahahaha..

kepada smua teman2 seperjuangan yang baru follow blog sy terima kasih byk sy ucapkan.. insyaAllah ana akan follow blog anda smula... d samping brkongsi ilmu yg sedia ada... dan kepada smua sahabat2 yang sentiasa meninggalkan "jeritan" anda d dalam kotak hikmat jeritan tu beribu - ribu terima kasih sy ucapkan... sgt2 tak terucap rasanya.. terima kasih kerana sudi menziarah dn kpd yg sntiasa mengambil berat tentang hal sy terima kasih sbb sentiasa mengingati sy..( erk!! betul ke?? ke i je yg perasan?? wahahahahaha..) ngeeee amponnzz yeah...

ok la smpai kt sini je dlu nnt sok2 sy membebel lg... ekceli i nk g bca webcomic nursirna nie sbb x taw dh jadi pe cer.. sbb dh kelamaan sgt sy x bka blog nie.. mish dgn nursirna.. dlu msa last tgok msh dlm progress tp now dh siap dh.. wahahahah.. (bru sedar betapa lama nye sy tgalkn blog nie.. heeeeeeeee...

p/s dr cikgu aira: maaf d atas penggunaan kata ganti diri yang sentiasa berubah - rubah... hahahahahhaa sebab semua tu bergantung pada mood ayng tengah sengal kot... tp sy syg semua sahabat - sahabat serta teman - teman saya baik dalam blog mahupun juga d alam realiti.. ukhwah fillah abadan abada... ^_^ (nk bg taw sbb tukar title je tp leyh laks membebel lebih2..) :P

1 comments:

ibu emy efy eqy said...

akak doakan semoga aira berjaya menjadi seorang guru...

I luv blog